Dotace MSK pro SDH Krmelín v roce 2022

Soutěžní družstvo dospělých bylo v roce účastníkem Ligy netradičních soutěží, dále v roce 2022 obnovilo činnost ženské družstvo a pro zajištění vybavení družstev pro přípravu na soutěže a účastech na jednotlivých ligových kolech byl pořízen tento materiál: 1 hadice C42 Flammenflex-G Ultra, 2 kované spojky C52, 1 savice Apollo SuperFlex a 1 savice Pyros O 105/2,5 se šroubením PROFI.  
V roce 2022 bylo již možné uspořádat soutěž mladých hasičů v požárním útoku jako součást Moravskoslezské ligy mladých hasičů ročníku 2022 a ve stejném termínu v odpoledních hodinách proběhla Pohárová soutěž dospělých - 52. ročník, O pohár Krmelínského kopce.
Sbor pořádá velké množství společenských akcí, jak pro své členy, tak ve spolupráci s obcí Krmelín a ale i ve vlastní režii. K doplnění potřebného vybavení pro pořádání společenských akcí byly z prostředků dotace pořízeny kávovar DeLonghi Dinamica ECAM 350.55.B a Fritéza horkovzdušná Gorenje AF1700DB.   
V rámci kategorie sportovní a pracovní oblečení, byly pořízeny členům soutěžního družstva žen opasky, legíny, dresy, topy a další spotřební materiál - kužely na nácvik člunkového běhu, ručníky a hřeby k tretrám. Moravskoslezskému kraji opět děkujeme za poskytnutou dotaci.

 


Aktualizováno (Čtvrtek, 19 Leden 2023 08:59)