Dotace MSK pro SDH Krmelín v roce 2023

Soutěžní družstvo dospělých bylo v roce účastníkem Ligy netradičních soutěží, dále v roce 2023 se zúčastnilo několika soutěžích i ženské družstvo. V roce 2023 působily kolektivy MH jak při účastech na soutěžích MSL MH, tak postupových soutěží pořádaných SH ČMS   a pro zajištění vybavení družstev pro přípravu na soutěže a účastech na jednotlivých ligových kolech byl pořízen tento materiál: 4 hadice B65 Flammenflex-G Ultra, 10 m,  kované spojky.  
V roce 2023 bylo uspořádána soutěž mladých hasičů v požárním útoku jako součást Moravskoslezské ligy mladých hasičů ročníku 2023 a ve stejném termínu v dopoledních hodinách proběhla Pohárová soutěž dospělých - 53. ročník, O pohár Krmelínského kopce.
Sbor pořádá velké množství společenských akcí, jak pro své členy, tak ve spolupráci s obcí Krmelín a ale i ve vlastní režii. K doplnění potřebného vybavení pro pořádání společenských akcí byly z prostředků dotace pořízeny stroj na přípravu HOT DOG MPRO GHM1001, nůžkový stan 3x3 ocelový a 2 nerezové mísy na uchovávání teplých pokrmů Chaving NZ GN1/1 9l Economic.   
V rámci kategorie sportovní a pracovní oblečení, byly pořízeny členům soutěžního družstva dorostu dresy a legíny. Pro pracující členy na společenských akcí byly pořízeny trika s potiskem.
Moravskoslezskému kraji opět děkujeme za poskytnutou dotaci.

 


Aktualizováno (Středa, 24 Leden 2024 10:25)